How to: Wenkbrauwen laten groeien

We willen allemaal wenkies on fleek. Vollere wenkbrauwen zijn al een tijd hot, maar hoe zorg je ervoor dat jouw wenkbrauwen gaan groeien en voller worden? Dít is het geheim!

Keep your hands off them

Ja, de moeilijkste en belangrijkste tip. Als je écht wilt dat jouw wenkbrauwen voller worden moet je het ervoor over hebben. Blijf er vanaf en geef ze de tijd om te groeien. Denk aan het doel!

Go see a pro

Als je niet meer over straat durft, is het tijd om een professional op te zoeken. Vertel hem of haar dat je jouw wenkbrauwen wilt laten groeien en dat je alleen de nodige haartjes wilt verwijderen. Heb je geen idee welke vorm bij je past? Vraag dan een advies! Het verven van wenkbrauwen kan er ook voor zorgen dat ze voller lijken!

Scrub

Als je de huid voorzichtig scrubt, stimuleer je de doorbloeding en dus ook de haargroei. Doe dit eens per twee weken en nogmaals, heel voorzichtig! Gebruik hiervoor een milde scrubcrème.

Care for your brows

Een geheimpje: Smeer jouw brows in met olijfolie voordat je gaat slapen. Olijfolie zorgt ervoor dat de haartjes sterker worden en sneller groeien. Deze tip kun je uiteraard ook toepassen op de puntjes van jouw haar!

Fill in

Met de juiste wenkbrauw producten kun je een heel eind komen! Vul de wenkbrauwen in met een wenkbrauwpoeder of potlood, fixeer de haartjes door middel van een wenkbrauwgel. De HEMA wenkbrauwgel is de beste die er is!

Brushing is key

Vergeet nooit om jouw wenkbrauwen goed uit te kammen als je een wenkbrauwpotlood of -poeder gebruikt hebt. Dit zorgt voor een natuurlijk effect. Té harde wenkbrauwen zijn namelijk zo 2015.

Beeld: Atikh Bana
2017-10-20T13:50:54+00:00

Leave A Comment