Dé Sint cadeaus die gegarandeerd op haar lijstje staan

De feestdagen staan weer voor de deur en dan weet je hoe laat het is. Tijd voor cadeaus! Maar wat geef je de vrouw die alles al heeft? Om jou wat tijd (en hoofdpijn) te besparen, hebben wij de perfecte sintcadeaus voor haar op een rijtje gezet.

Sintcadeaus voor haar

1. Oorbellen

Statement oorbellen zijn nog nooit zo hip geweest als tegenwoordig, daarom zal dit cadeau ook niet ontbreken op haar verlanglijstje. Scoor budget oorbellen bij Paulie Pocket of ga voor the real deal en koop tijdloze Lott. Gioielli oorbellen, een grote glimlach gegarandeerd! Lott. kun je bijna niet online aanschaffen, maar uiteraard zijn er genoeg verkooppunten te vinden!

2. Kaarsen

December is de gezelligste tijd van het jaar, als je het mij vraagt. Daarom mogen de kaarsen en fijne woonaccessoires van HEMA – Wonen echt niet ontbreken!

3. Fotoboek of canvas-foto

Sloof jezelf écht uit dit jaar en bundel jullie speciale momenten in een fotoboekje. Via Albelli kun je gemakkelijk een fotoboekje maken. Of laat een speciale foto op canvas zetten!

4. Parfum of cosmetica

Parfum en cosmetica doen het altijd goed, mits je de goede producten koopt natuurlijk!  Maak een foto van het product dat je voor haar wil kopen, zodat je er zeker van bent dat je met het goede thuis komt! Extra leuk, want dan hoeft ze haar favorites niet zelf te kopen!

5.  Schoenen en kleding

Wij vrouwen, hebben nooit genoeg schoenen en kleding, dus daar maak je ons altijd blij mee. Essentiële tip: bewaar het bonnetje, voor het geval dat de maten niet goed zijn. De leukste fashion goodies Shop till you drop. Get stunning!

6. Cadeaubon om lingerie te shoppen

Geef haar een cadeaubon van een lingeriespeciaalzaak, zodat ze voor de kerstdagen nog een leuk lingeriesetje kan scoren!

Beeld: Jennifer Pallian
2017-11-28T13:13:38+00:00

Leave A Comment