Fitgirls die als fatgirls eten

De titel is misschien een beetje overdreven, máár het moet toch een keer gezegd worden. We maken al jaren foto’s van wat we eten, vooral als het extra lekker, gezond of speciaal is. Is het maken van zulke foto’s niet een beetje 2016? A fijn, dat laten we even achterwege. Hoe kan het toch, dat veel (echt niet alle) fitgirls alleen maar posts doen van ongezond voedsel? Is het cool om ongezond te eten en heel hard te sporten? Wil je graag benadrukken dat je als fitgirl óók lekker mag en kan eten? Of eet je ook wel eens iets anders? I just don’t get it.

Ieder pondje gaat door het mondje

Ieder pondje gaat door het mondje, geldt dat dan niet voor de zogenoemde fitgirls? Ik vind het heel goed dat er veel kanalen zijn waar je informatie kunt vinden over gezonde voeding en training. Maar waar ligt de grens? Wanneer is het too much? We moeten ook denken aan de jonge meisjes die alle fitgirls als voorbeeld zien. Sorry, maar als ik alleen nog maar zoete-aardappel-brownies en hamburgers eet, word ik niet slanker of gespierder. Doe ik dan iets fout?

Fitgirls vs. me

Oké, de fitgirls waar ik het dus over had, lijken alles te eten waar ze zin in hebben zonder een grammetje vet aan te komen. Ik, daarentegen, hoef maar naar een stukje chocolade te kijken en ben al een kilo zwaarder. Het is zo oneerlijk, maar i have to face it. Ik ga verder met m’n magere salade, loerend naar al het lekkers op mijn favoriete fitgirls-accouts. Bye!

Beeld: Dan Gold
2017-10-30T22:09:04+00:00

2 Comments

  1. Sanne 11 november 2017 at 16:59 - Reply

    Ik denk dat het ook iets met de gene te maken heeft of een beetje af hangt van je familie. Ik moet er ook niet opletten maar dat komt door mijn intolerantie.

Leave A Comment