Waarom Anna Nooshin meer credits verdient

Anna Nooshin is bijna niet meer weg te denken uit het Nederlandse medialandschap. Het lijkt wel of we haar bij alle toffe TV programma’s en shows voorbij zien komen, en guess what, dat is ook zo. Maar Anna is niet alleen heel knap en heeft enorm veel talent, ze is véél meer dan dat!

Verkorte biografie

Anna is met haar ouders en zusje op 7 jarige leeftijd gevlucht van Iran naar Nederland. Eenmaal aangekomen in Nederland heeft zij in diverse AZC’s (asielzoekerscentra) geleefd. Niet de ideale leefomstandigheid voor een kind zou je zeggen.

Anna studeerde cum laude af in communicatiewetenschappen en heeft een halfjaar stage gelopen in New York. Op haar 24e startte ze het webzine (online magazine) NSMBL.nl wat uitgegroeid is tot een succes.

In 2015 bracht Anna een boek uit, On Top, een inspiratiegids voor jonge vrouwen. In datzelfde jaar werd ze de mode- en lifestyle deskundige van RTL Boulevard. In juni 2016 bracht ze een nieuw boek uit, On Life, een vervolg op On Top. In On Life vertelt ze over haar inspirerende leven, laat ze nooit eerder vertoonde polaroid-foto’s zien en gaat ze in gesprek met alle mensen die dichtbij haar staan. En ook dit jaar heeft ze een nieuwe kans aangegrepen: Het presenteren van Hollands Next Topmodel.

Haar hectische leven legt ze vast als vlogger. En ook dit doet ze met succes, inmiddels heeft Anna 218.000 abonnees en miljoenen views.

Alleskunner

Kortom, ze is niet alleen beeldschoon en talentvol, ze heeft ook nog eens diverse boeken en mijlpalen op haar naam staan. Dit jaar presenteerde ze Hollands Next Topmodel, de finale werd live uitgezonden en wat deed ze dat fantastisch. Oké, to be honest, er gingen een aantal dingetjes mis, maar kunnen we dat háár verwijten? Nee, er werkt een heel team aan zo’n grote show en ze doen er alles aan om een zo vet mogelijke show neer te zetten. En dat is gelukt hoor, samen met Anna.

Naast haar carrière in de mediawereld, bouwt ze ook aan het merk ”Anna Nooshin”. Zo heeft ze haar eigen T-shirts uitgebracht, is ze bezig met een cosmeticalijn en lanceerde ze een lingerie- en badkleding lijn voor Hunkemöller!

Meer credits

Dús, voor iedereen die denkt dat Anna Nooshin oppervlakkig is, het tegenovergestelde is waar. Ze is slim, beeldschoon, talentvol, heeft humor en weet haar eigen merk om zichzelf heen te bouwen. Ik vind het behoorlijk knap hoe ze zich in zo’n wereld staande weet te houden. Conclusie? Ze verdient alle credits! You Rock Anna!

2017-11-14T11:48:04+00:00

Leave A Comment